© 2018 Reisabåt AS

Reisabåt AS, org nr: 921 446 926

Svartfossvn 214, 9151 Storslett, Norway

Opplev magien i

Reisa nasjonalpark

Guider

 

Vi i Reisabåt AS vil gjøre vårt ytterste, for å øke sannsynligheten for at du får din drømmeopplevelse. Til sammen har våre guider fått godt over 1000 laks i Reisaelva, og vi tror at du vil bli meget godt fornøyd med deres kunnskap og erfaring og måten de deler Reisaelvas hemmeligheter med deg!

Turer

 

Vårt hovedoppdrag i Reisabåt AS er å tilby trygge og behagelige turer med fantastiske naturopplevelser inn i Reisa nasjonalpark, på våre selvbygde Reisabåter. Båtførerne våre er rutinerte og kompetente og vi kjenner elva ut og inn. Vi tilbyr standard turer til fossene Mollis og Imo. Vi kan også spesialtilpasse turer basert på dine individuelle behov. Det er bare å ta kontakt så finner vi en løsning!

Båter

Gjennom 100 år med prøving og feiling har vi i Vangenfamilien lært oss kunsten å bygge de perfekte båter for Reisaelva. Våre båtkonstruksjoner er viden kjent for sin skjønnhet og funksjonalitet og gir det beste kompromisset mellom lastekapasitet, hastighet og stabilitet. Vi bruker Reisabåtene våre både i profesjonell drift og til personlig bruk, og kan med handa på hjertet anbefale disse til samtlige som ønsker seg elvebåt! 

 

Om oss

Selskapet Reisabåt AS ble etablert sommeren 2018 av Chris Hugo Vangen. Etableringen ble gjort som et ledd i å skille ut båtproduksjon, guiding ag profesjonell person- og godstransport inn i Reisa nasjonalpark fra hans andre forretningsområder. I tillegg ville vi benytte anledningen til å designe en organisasjonsstruktur som medfører større muligheter og profesjonalitet i leveransene til våre kunder. Men ikke vær redd, vi har fraktet våre kunder via elvebåt i mange år!

Så, hva er det som kjennetegner oss i Reisabåt AS?

  • Alle våre båtførere har kjørt elvebåt i mange år og fra ung alder, noen fra de var 5-6 år gamle.

  • Vi tilbringer de fleste dagene fra tidlig mai til september/oktober på elva, enten for å frakte våre kunder trygt opp i nasjonalparken eller for å benytte oss av mulighetene som finnes der på privat basis. Dette gjør oss til meget kapable båtførere under alle mulige forhold!

  •  Selv om få av oss holder telling så er det meget sannsynlig at samlet antall laks fanget av våre guider må skrives med 4 siffer. Og antallet stiger for hver dag som går!

  • Vi er fysisk lokalisert i Svartfoss i Reisadalen, noen få kilometer fra veienden i Saraelv og omtrent 15 km fra inngangen til Reisa nasjonalpark. Her i fra kan vi frakte deg og dine til de berømte lokalitetene Mollisfossen og Imofossen på en meget komfortabel måte. Om du er ute etter en mer personlig opplevelse eller ønsker et spesialsydd opplegg, ta kontakt  med oss så vill vi gjøre det som er i vår makt for å gjøre drømmeopplevelsen sann!

  • Svartfoss ligger i Nordreisa kommune, Troms fylke, Norge. Nordreisa ligger omtrent midt i mellom regionens store byer Tromsø og Alta. Du kan reise til Nordreisa via Sørkjosen lufthavn (omtrent 5 mil fra Svartfoss) eller via flyplassene i Tromsø og Alta og benytte daglige avganger til Nordreisa (reisetid med buss er omtrent 4 timer). Eller du kan utforske dette nærmere med å bruke google maps, gjennom å trykke på knappen under.

Kontakt oss